Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu

Suomen Inflaatio kesäkuussa 2022

 

7,8% (+0,3%)

 Vuosimuutos +7,8%

Kuluttajien luottamusindikaattorin saldoluku oli kesäkuussa 2022

-14,3
(-10,5 maaliskuussa)

Space
Space
Space
tiistai, 30 elokuu 2022 13:10

Original Sokos Hotel Koljonvirta uudistuu

Kirjoittanut Kuopio-Tahko Markkinointi 
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Koko Original Sokos Hotel Koljonvirta uudistetaan sekä lisäksi luodaan uusi hotelliosa, johon rakentuu raikas uusi ravintolamaailma lumoavine terassialueineen. Koko Original Sokos Hotel Koljonvirta uudistetaan sekä lisäksi luodaan uusi hotelliosa, johon rakentuu raikas uusi ravintolamaailma lumoavine terassialueineen. Kuva Osuuskauppa PeeÄssä

Osuuskauppa PeeÄssä investoi jättimäiset 28 miljoonaa euroa Pohjois-Savon matkailun kehitykseen. Sen myötä Iisalmessa alkavat isot uudistustyöt loppuvuonna 2022. Koko Original Sokos Hotel Koljonvirta uudistetaan sekä lisäksi luodaan uusi hotelliosa, johon rakentuu raikas uusi ravintolamaailma lumoavine terassialueineen.

"Jatkossa Koljonvirran vieraat kokevat moniaistisen ja rauhoittavan hotellielämyksen. Sisustukseen käytetään mm. luonnonmateriaaleja, luonnollisia vaaleita värisävyjä ja vihersisustusta. Original Sokos Hotel Koljonvirta saa nyt uuden ja raikkaan tulkinnan", lupaa suunnittelija Jaana Ekman Visionary Design Partnersilta.

"Tämän odotetun uudistuksen myötä haluamme tarjota vieraillemme odotukset ylittävän hotellikokemuksen Iisalmessa. Hotellimme uudistustyöt aloitetaan 25.9., jolloin vastaanottomme siirron vuoksi hotelli on suljettuna 25.-26.9.2022. Vastaanottomme siirtyy Pohjolankadun puoleiseen siipeen ja palvelee majoittujia jälleen 26.9 klo 15:00 alkaen. Muutoin olemme avoinna vieraitamme varten koko uudistustyön ajan majoituksen osalta 50:n huoneen kapasiteetilla hotellimme 2014 uudistetussa osassa. Uudistustyöt saatetaan päätökseen kesäkuuhun 2023 mennessä." iloitsee hotellinjohtaja Tarja Jeskanen.

"Uudistuksen yhteydessä luomme vieraillemme myös tilavampia hotellihuoneita, joissa niin perheet, ystävät yhdessä kuin pidempään majoittuvat  vieraanamme tulevat varmasti viihtymään. Uudistuksen yhteydessä kaikkiin huoneisiimme luodaan myös huonekohtainen jäähdytys. Uudistuksessa luomme myös vastaanottomme yhteyteen pienen Shopin, jossa valikoimassa on mm. virkistäviä virvokkeita, pientä purtavaa ja paikallisia tuotteita vaikka kotiin viemiseksi. Ravintolamaailmamme Rosso sekä Hesburger uudistuvat myös täysin uusiksi ja raikkaiksi herkuttelumiljöiksi kera tunnelmallisen terassin. Ravintouudistukset valmistuvat pääsiäiseen 2023 mennessä. Ravintoloiden uudistustyön ajan vieraitamme palvelee meidän O'Nellys ravintola. " tiedottaa hotellinjohtaja Tarja.

Vieraiden hyvä huomioida uudistustöiden tuomat muutokset

Hotelli on suljettu 25.-26.9.2022 vastaanoton siirron vuoksi. Pohjolankadun puolenen siipi palvelee majoittujia jälleen 26.9. klo 15 alkaen. Hotelliaamiainen tarjoillaan 27.9. alkaen O'Nelly's -ravintolassa. Sauna ja kokoustilat ovat suljettuina koko uudistuksen ajan. Myös pysäköintialuetta joudutaan rajoittamaan uudistustöiden ajaksi. Hotelli ei ole esteetön uudistusten aikana. Uudistustöiden aikana käytössä on 50 hotellihuonetta ja uudistuksen jälkeen huonekapasiteetti on 88 huonetta.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia