Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
tiistai, 27 kesäkuu 2023 13:44

Marski by Scandic -hotellissa Euroopan lupaavin hotellinjohtaja

Kirjoittanut Scandic hotels
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Hotellinjohtaja Jouko Puranen Marski by Scandic -hotellista voitti palkinnon “Most Promising General Manager” -kategoriassa Euroopan alueella. Hotellinjohtaja Jouko Puranen Marski by Scandic -hotellista voitti palkinnon “Most Promising General Manager” -kategoriassa Euroopan alueella. kuva. Scandic hotels

Marski by Scandicin hotellinjohtaja Jouko Puranen on palkittu kansainvälisessä GM Awards -kilpailussa Euroopan lupaavimpana hotellinjohtajana (Most Promising General Manager). Kilpailussa oli ehdolla yli 1 000 hotellinjohtajaa 70 eri maasta. Kilpailussa palkitaan hotellinjohtajia, jotka osoittavat erityistä sitoutumista ja poikkeuksellista johtajuutta.

Kansainvälisen GM Awards -kilpailun tavoitteena on palkita vuosittain hotellinjohtajia, jotka osoittavat erityistä sitoutuneisuutta, tarjoavat poikkeuksellista johtajuutta ja ilahduttavat ikimuistoista oleskelua etsivää vierasta. Kilpailuun asetetaan ehdolle yli 1 000 hotellinjohtajaa yli 70 maasta kuudelta alueelta ympäri maailman.

Hotellinjohtaja Jouko Puranen Marski by Scandic -hotellista voitti palkinnon “Most Promising General Manager” -kategoriassa Euroopan alueella. Tiimiläiset kuvailevat Joukoa rohkeaksi, rennoksi ja hauskaksi esihenkilöksi, joka ei pelkää hypätä mukavuusalueensa ulkopuolelle.

”Olen tästä tunnustuksesta erittäin iloinen. Tunnustus kuuluu myös koko tiimillemme hyvästä yhteisestä tekemisestä. Toivon, että nämä palkinnot ja palkitsemiset lisäävät myös kiinnostusta alaamme kohtaan ja houkuttelevat nuoria monipuolisten tehtävien pariin", Puranen toteaa.

Jouko Purasella on 30 vuoden kokemus hotelli- ja ravintola-alan eri tehtävistä.

”Jouko on karismaattinen ja tarttuu rohkeasti asioihin. Scandicin Be Bold -arvo toteutuu hänen johtajuudessaan erinomaisesti. Jouko on esihenkilönä inspiroiva, kannustava ja helposti lähestyttävä. Joukon voi löytää ajoittain vaikkapa ravintolan tiskinurkkauksesta tai kantamasta hotellivieraiden laukkuja. Hänellä on taito tuoda ihmisten vahvuudet esiin ja kannustaa jokaista kehittymään työssään”, henkilöstöjohtaja Pia Tuomi kertoo.

Scandic Hotels panostaa merkittävästi myös terveyden ja hyvinvoinnin (Health & Wellbeing) tukemiseen. Tämä näkyy hyvänä olona työpaikalla ja heijastuu kaikkeen tekemiseen.

”Scandicilla on vuosia valmennettu ja tuettu esihenkilöitä hyvään johtamiseen ja työntekijäkokemuksen kehittämiseen. Työnantaja tarjoaa monipuolisia työkaluja coachingista mentorointiin ja erilaisiin koulutusohjelmiin”, Tuomi jatkaa.

Jouko Puranen valmistui vuonna 2014 Talent-ohjelmasta, joka on Scandic-akatemian oma, Pohjoismaiden yhteinen, noin vuoden mittainen koulutusohjelma. Ohjelmaan valitaan joka maasta muutama edustaja vuosittain.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Työvoima

Liikenneuutisia

  • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
    Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
    Matkustajaliikenne
  • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
    Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
    Matkustajaliikenne
  • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
    Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
    Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia