Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
lauantai, 10 huhtikuu 2021 13:45

Lappeenranta etsii uutta vuokralaista perinteikkääseen kylpylään – uuden toimijan odotetaan aloittavan jo tulevana kesänä

Kirjoittanut Lappeenrannan kaupunki
Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)
Vuokrattava kokonaisuus sijaitsee kaupunginlahden puolella sijaitsevassa vanhassa kylpylärakennuksessa. Vuokrattava kokonaisuus sijaitsee kaupunginlahden puolella sijaitsevassa vanhassa kylpylärakennuksessa.

Lappeenrannan kaupunki etsii uutta vuokralaista satama-alueella sijaitsevaan perinteikkääseen kylpylähotelliin.

Vuokrattava kokonaisuus koostuu kaupunginlahden puolella sijaitsevasta vanhasta kylpylärakennuksesta ja Ainonkadun toisella puolella sijaitsevasta uudemmasta hotellikylpylärakennuksesta. Rakennukset ovat olleet aiemmin hotelli-, majoitus- ja ravintolakäytössä.

Kylpylähotellia hallinnoivan Lappeenrannan Toimitilat Oy:n kiinteistöjohtaja Timo Hämäläinen kertoo, että uuden vuokralaisen odotetaan aloittavan liiketoimintansa kylpylässä viimeistään heinäkuun alussa.

- Kotimaan matkailusta ennustetaan tämän kesän painopistealuetta, joten olisi niin kaupungin kuin uuden yrittäjänkin kannalta hienoa, että kenties keskeisimmässä matkailukohteessamme eli sataman alueella sijaitsevassa kylpylähotellissa olisi toimintaa jo tulevana kesänä.

- Uudelta toimijalta odotamme erityisesti myös rakennuksiin soveltuvaa ja koko sataman alueen kehitystä tukevaa liiketoimintaa. Toiveenamme on, että vanhasta ja perinteikkäästä kylpylästä kehitettäisiin aiempaa parempi ja erilaisia matkailu- ja majoituspalveluja tarjoava kokonaisuus.

Kylpylää koskevat vuokratarjoukset liiketoimintasuunnitelmineen tulee toimittaa postitse 14.05.2021 klo 13 mennessä Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, PL 11, 53101 Lappeenranta.

Tarjouspyyntöasiakirjoihin voi tutustua tarkemmin Lappeenrannan Toimitilojen verkkosivustolla.

Viimeksi muutettu lauantai, 10 huhtikuu 2021 13:52
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Taksialalla on nyt töitä tarjolla: ”Alalle pääsy on kevyt mutta tuettu”
  Isoimmissa kaupungeissa sekä pääkaupunkiseudulla tarvitaan lisää työvoimaa taksialalle. Koronan myötä ylikapasiteetti on purkautunut, ja arjen muututtua kohti normaalia ala kärsii jo työvoimapulasta. Esimerkiksi taksiyhtiö Menevä on aloittanut uusien kuskien rekrytoimisen. Taksilain uudistuttua 2018 alalle tuli paljon uusia autoilijoita, ja kaupungeissa oli kysyntään nähden runsaasti tarjontaa. Osa uusista tulokkaista poistui kuitenkin…
  Matkustajaliikenne
 • VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn
  VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn Junamatkustamisessa on havaittavissa piristymistä ja käynnissä on yksi kotimaanmatkailun vilkkaimmista kausista. VR on palauttanut kevään ja alkukesän aikana yli sata alkuvuonna vähennettyä päiväjunavuoroa liikenteeseen jokaiselle kesäviikolle. Nyt VR tuo yöjunaliikenteeseen kokonaan uusia vuoroja. Yhteensä 22 yöjunavuoroa lisätään yhteysväleille Helsinki–Rovaniemi ja Helsinki–Kolari loppukesän ja syksyn viikonloppuihin.
  Matkustajaliikenne
 • Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen
  Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen Korona-aika on koetellut rankalla kädellä linja-autoyrittäjiä – matkustajamäärät ovat laskeneet ja tartuntaketjuja on päässyt muodostumaan tiukoista rajoituksista ja korkeasta hygieniatasosta huolimatta. Perinteinen linja-autoyhtiö Matka-Kosonen joutui hankalaan tilanteeseen alkuvuonna 2021, kun aivasteleva matkustaja laittoi liikkeelle tartuntaketjun, joka asetti myös ison osan henkilökunnasta karanteeniin.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia