Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
lauantai, 10 huhtikuu 2021 13:45

Lappeenranta etsii uutta vuokralaista perinteikkääseen kylpylään – uuden toimijan odotetaan aloittavan jo tulevana kesänä

Kirjoittanut Lappeenrannan kaupunki
Arvostele tätä artikkelia
(5 ääntä)
Vuokrattava kokonaisuus sijaitsee kaupunginlahden puolella sijaitsevassa vanhassa kylpylärakennuksessa. Vuokrattava kokonaisuus sijaitsee kaupunginlahden puolella sijaitsevassa vanhassa kylpylärakennuksessa.

Lappeenrannan kaupunki etsii uutta vuokralaista satama-alueella sijaitsevaan perinteikkääseen kylpylähotelliin.

Vuokrattava kokonaisuus koostuu kaupunginlahden puolella sijaitsevasta vanhasta kylpylärakennuksesta ja Ainonkadun toisella puolella sijaitsevasta uudemmasta hotellikylpylärakennuksesta. Rakennukset ovat olleet aiemmin hotelli-, majoitus- ja ravintolakäytössä.

Kylpylähotellia hallinnoivan Lappeenrannan Toimitilat Oy:n kiinteistöjohtaja Timo Hämäläinen kertoo, että uuden vuokralaisen odotetaan aloittavan liiketoimintansa kylpylässä viimeistään heinäkuun alussa.

- Kotimaan matkailusta ennustetaan tämän kesän painopistealuetta, joten olisi niin kaupungin kuin uuden yrittäjänkin kannalta hienoa, että kenties keskeisimmässä matkailukohteessamme eli sataman alueella sijaitsevassa kylpylähotellissa olisi toimintaa jo tulevana kesänä.

- Uudelta toimijalta odotamme erityisesti myös rakennuksiin soveltuvaa ja koko sataman alueen kehitystä tukevaa liiketoimintaa. Toiveenamme on, että vanhasta ja perinteikkäästä kylpylästä kehitettäisiin aiempaa parempi ja erilaisia matkailu- ja majoituspalveluja tarjoava kokonaisuus.

Kylpylää koskevat vuokratarjoukset liiketoimintasuunnitelmineen tulee toimittaa postitse 14.05.2021 klo 13 mennessä Lappeenrannan kaupungin asiakaspalvelukeskus Winkkiin, Villimiehenkatu 1, PL 11, 53101 Lappeenranta.

Tarjouspyyntöasiakirjoihin voi tutustua tarkemmin Lappeenrannan Toimitilojen verkkosivustolla.

Viimeksi muutettu lauantai, 10 huhtikuu 2021 13:52
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia

 • Nuuksio Lakeland tarjoaa kestäviä luontoelämyksiä
  Nuuksio Lakeland tarjoaa kestäviä luontoelämyksiä Nuuksio Lakeland -yritysverkosto luo Nuuksion järviylängölle elämyksellisiä matkailukokemuksia. Seitsemän matkailuyrityksen yhteinen hanke on keskittynyt kehittämään alueen yritysten välistä yhteistyötä sekä palvelutarjontaa.
  Aktiviteetit
 • 30-vuotias Kolin kansallispuisto on suositumpi kuin koskaan
  30-vuotias Kolin kansallispuisto on suositumpi kuin koskaan Kolin kansallispuisto täyttää tulevana viikonloppuna 30 vuotta. Viime vuonna Kolin kansallispuistossa tehtiin käyntimääräennätys yli 236 000 käyntiä. Luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutukset ovat yksi syy kansallispuistojen suosion nousuun. Suojelualueiden hyödyntäminen matkailussa on mahdollista, kun se sovitetaan yhteen suojelutavoitteiden kanssa.
  Aktiviteetit
 • Kotimaiset elämyspalvelut kiinnostavat korona-aikana
  Kotimaiset elämyspalvelut kiinnostavat korona-aikana Villi Pohjola ja Lomarengas selvittivät suomalaisten matkailijoiden suhtautumista kotimaan elämyspalveluihin. Vastaajista 49 % kertoi olevansa kiinnostunut maksullisista elämyspalveluista lomansa aikana Suomessa. Halutuimmiksi tuotteiksi nousivat huskyajelut, vierailut huskytiloilla sekä välinevuokraus.
  Aktiviteetit