Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
maanantai, 02 heinäkuu 2018 07:25

HOTEL KATAJANOKAN VOITTOKULKU JATKUU - Hotel Katajanokka palkittiin World Travel Awardsissa Suomen parhaana boutique –hotellina

Kirjoittanut Primehotels
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
World Travel Awards-palkinnon vastaanottivat Hotellinjohtaja Eerika Rinne ja Taru Ojaharju-Latief Prime Hotels myynti- ja markkinointijohtaja World Travel Awards-palkinnon vastaanottivat Hotellinjohtaja Eerika Rinne ja Taru Ojaharju-Latief Prime Hotels myynti- ja markkinointijohtaja Primehotels

Hotel Katajanokka palkittiin Suomen parhaana boutique –hotellina (Finland´s Leading Boutique Hotel) viikonloppuna kansainvälisissä World Travel Awardseissa Ateenassa. Ehdokkaina boutique-hotellikategoriassa olivat Hotel Katajanokan lisäksi Boutique Hotelli Yöpyy, Hotel Fabian, Hotel Haven sekä Hotel Indigo Helsinki-Boulevard.

”Olemme erityisen iloisia siitä, että meidät palkittiin juuri boutique-hotel kategoriassa, sillä olemme tehneet valtavasti töitä uniikin huonetuotteemme ja persoonallisen palvelumme nostamiseksi maailmanluokkaan. Palkinto on osoitus siitä, että viime vuonna valmistunut huoneiden- ja julkisten tilojen uudistus on ollut erittäin onnistunut ja Hotel Katajanokan sydämellisen persoonallinen palvelukulttuuri elää ja voi hyvin", Primehotels Oy:n toimitusjohtaja Tomi Peitsalo iloitsee.   

”Palkinto on saavutettu Hotel Katajanokan tiimin ehtymättömän energian, sydämellisyyden ja intohimon voimin. Uskallan sanoa, että Hotel Katajanokalla on Suomen paras palvelu. Meillä tiimimme on yhtä  perhettä ja työtyytyväisyys hotellissamme on Suomen huippuluokkaa. Hotel Katajanokalla pidetään poikkeuksellisen hyvää huolta henkilöstöstä, jotta he voisivat keskittyä pitämään poikkeuksellisen hyvää huolta vieraistamme. Tämä palkinto on tunnustus Hotel Katajanokan upealle tiimille", hotellinjohtaja Eerika Rinne riemuitsee.

Hotel Katajanokka voitti vuonna 2016 Qatarissa Worl Luxury Hotel Awardsissa Suomen parhaan design –hotellin palkinnon, ja on saanut TripAdvisorin Certificate of Excellence & Traveller´s Choice maininnan vuosittain vuodesta 2011 lähtien ja kuuluu TripAdvisorin Hall of Fameen. Hotel Katajanokka on osa suomalaista Primehotels –hotelliperhettä.

Viimeksi muutettu maanantai, 02 heinäkuu 2018 07:35
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia