Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
keskiviikko, 25 maaliskuu 2020 08:08

Primehotels sopeuttaa toimintaansa ja sulkee väliaikaisesti osan hotelleistaan

Kirjoittanut Primehotels
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)

Primehotels Oy sopeuttaa toimintaansa koronavirustilanteen vuoksi ja sulkee väliaikaisesti osan operoimistaan hotelli- ja ravintolayksiköistä. Primehotels seuraa tilannetta ja avaa yksikkönsä uudelleen tilanteen normalisoiduttua. Majoittuminen avoinna olevissa hotelleissamme on edelleen turvallista ja kiinnitämme kaikissa yksiköissämme erityishuomiota vieraidemme hyvinvoinnin varmistamiseen.

Spahotel Casino Savonlinnassa sulkee ovensa majoitustoiminnan osalta sunnuntaina 22.3.2020 alkaen. Hotellin kylpylä ja ravintola ovat sulkeutuneet torstaina 19.3.2020.

Hotel Sveitsi Hyvinkäällä katkaisee àla carte -toimintansa Karhunpesä Restaurant & Barissa lauantain 21.3.2020 jälkeen ja majoitustoiminta sulkeutuu 25.3.2020 alkaen.

Hotel Rantapuisto Helsingissä sulkee ovensa 23.3.2020 alkaen.

Varkaudessa Hotel Oscarin à la carte ravintola Oscar’s Bar & Dinner on suljettu tiistaista 24.3.2020 alkaen ja hotellin on tulossa sulkuja, joiden aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Hotel Katajanokka Helsingissä jatkaa toimintaansa toistaiseksi normaalisti lukuun ottamatta hotellin yhteydessä toimivaa Linnankellari ravintolaa, joka on sulkenut ovensa. Hotellissa on tarjolla aamiaistarjoilu majoittujille erikoisjärjestelyin.

Hotelli- ja ravintola-alalla joudutaan tekemään radikaaleja ratkaisuja tässä täysin poikkeuksellisessa tilanteessa, jotta toiminnan jatkuminen tulevaisuudessa voidaan turvata. Hotellivaraukset ja kysyntä ravintolassamme ovat laskeneet rajusti koronaviruksen nopean kehittymisen seurauksena maaliskuun aikana. Ravintolatilojen sulkeminen on myös viranomaislinjausten mukaista, vaikkakaan ei pakollista, tämän hetken Valtioneuvoston ohjeistuksen mukaisesti.

 

Primehotels seuraa tarkasti koronaviruksen COVID-19 kehittymistä ja paikallisten terveysviranomaisten ohjeita. Tilanteen ajankohtaisuutta hotellimme osalta voi seurata hotelliemme omilta nettisivuilta sekä osoitteesta www.primehotels.fi.

Viimeksi muutettu lauantai, 10 lokakuu 2020 08:11
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia