Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
lauantai, 10 lokakuu 2020 07:45

Primehotels digitalisoi hotelliin sisäänkirjautumisen ja avainkortin

Kirjoittanut Primehotels
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Sovelluksesta löytyy tietoa hotellin palveluista, kuten Karhunpesä Restaurant & Barista. Sovelluksesta löytyy tietoa hotellin palveluista, kuten Karhunpesä Restaurant & Barista. kuva: Prime Hotels

Primehotels haluaa tarjota parasta palvelua vierailleen ja tuo hotelleihinsa uuden tavan hoitaa sisäänkirjautumisen ja yöpymisen maksamisen. Uuden digitaalisen polun myötä vieraat voivat tehdä sisäänkirjautumisen ja matkustajailmoituksen sekä maksaa yöpymisestä sähköisesti ennakkoon kotisohvalta tai vaikka matkalla hotellille sekä saada avainkortin mobiilisovellukseen.

Primehotelsin Hyvinkään Hotel Sveitsi ottaa ensimmäisenä käyttöön uuden digitaalisen sisäänkirjautumispolun lauantaina 10.10.2020. Kaikki Hotel Sveitsissä yöpyvät vieraat pääsevät käyttämään uutta sisäänkirjautumista sekä mobiiliavainkorttia. Yöpyjät saavat viestin, kun sisäänkirjautuminen on mahdollista ja tietojen syötön jälkeen hänellä on mahdollisuus ladata AeroGuest-sovellus, joka tarjoaa mobiiliavaimen huoneeseen. Primehotels on AeroGuestin ensimmäinen hotellikumppani Suomessa. Uusien ominaisuuksien hyödyntäminen ei vaadi vieraalta PrimeGuest -jäsenyyttä.

Kun hotelliyöpyjä kaipaa nopeaa ja mutkatonta palvelua sekä turvallista etäisyyttä muihin ihmisiin, on digitaalinen sisäänkirjautuminen ja mobiiliavainkortti täydellinen valinta. Vieras voi tehdä sisäänkirjautumisen ja maksaa yöpymisensä ennakkoon jo kotoa käsin tai vaikka matkalla hotellille. Myös matkustajailmoitus tulee täytettyä samalla. Hotellille saavuttaessa, yöpyjä voi kävellä suoraan huoneeseensa ilman vierailua vastaanotossa, sillä mobiiliavainkortti löytyy jo sovelluksesta.

”Elämme aikoja, jolloin ihmiskontaktit halutaan pitää minimissä, mutta samalla elämästä halutaan nauttia. Meillä loistava asiakaspalvelu on kunnia-asia ja koemmekin uuden prosessin ehdottomasti palvelevan sitä osaa vieraistamme, jotka arvostavat omaa tilaa ja omatoimisuutta. Ja sujuvoittaahan se sisäänkirjautumista ruuhka-aikoinakin, kun respassa ei tarvitse jonottaa vaan vieraamme pääsevät suoraan nauttimaan hotellimme palveluista”, kertoo Hotel Sveitsin hotellinjohtaja Vesa Kokkonen.

Huoneen varaaja pystyy helposti mobiilisovelluksen kautta myös jakamaan huoneen avaimen kanssayöpyjilleen NFC-yhteyden ja puhelinnumeron kautta. Sovelluksesta löytyy myös hyödyllistä tietoa hotellin palveluista ja aktiviteeteistä.

Primehotelsin tavoitteena on ottaa digitaalinen sisäänkirjautuminen ja mobiiliavainkortti käyttöön kaikissa hotelleissaan vuoden 2021 aikana. 

Viimeksi muutettu lauantai, 10 lokakuu 2020 07:50
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia