Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
perjantai, 28 elokuu 2020 02:09

Tarvetta väliaikaiselle opiskelijamajoitukselle? Majoitus Scandic-hotelleissa on kätevä vaihtoehto ennen pysyvää opiskelija-asuntoa

Kirjoittanut Scandic Hotels Oy
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Scandic Tampere Cityn standardihuone Scandic Tampere Cityn standardihuone kuva: Scandic Hotels Oy

Scandic-hotellit tarjoavat opiskelijamajoitusta sisältäen hotelliaamiaisen ja siivouksen valituissa Scandic-hotelleissa Suomessa, muualla Pohjoismaissa ja Saksassa.

Tänä vuonna Suomen ja muiden Pohjoismaiden korkeakouluissa on aloittanut ennätysmäärä opiskelijoita. Opiskelupaikkakunnilla käydään nyt kovaa kilpailua opiskelija-asunnoista.

Opiskelijamajoitus Scandic-hotelleissa on turvallinen ja kätevä vaihtoehto ennen pysyvän opiskelija-asunnon löytymistä tai vaikkapa etäopiskeluiden yhteyteen alkaen 30 vuorokauden majoituksista. Opintoja suoritetaan nyt paljon myös etänä, eikä pitkäaikaisen asunnon hankkiminen ole opiskelijalle kannattavaa.

”Koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vuoksi hotelleissamme on tavallista enemmän tilaa ja näin pystymme helpottamaan opiskelijoita heidän asuntohaasteissaan”, kertoo Scandicin henkilöstöpäällikkö Emilia Sarkia.

”Teemme paljon monimuotoista oppilaitosyhteistyötä ympäri Suomen ja opiskelijoiden asunto-ongelmat ovat meille tuttuja. Opiskelijamajoitus mahdollistaa nyt helposti esimerkiksi myös siirtymisen toiselle paikkakunnalle työharjoittelujakson ajaksi”, sanoo Sarkia.

Hotellien hyvät palvelut ja puitteet helpottavat arkea ja ovat varmasti monille mieluisia.

”Ravitseva aamiainen ja kuntosalin käyttömahdollisuus hotelliasumisen yhteydessä on varmasti monen nykypäivän nuoren mieleen. Ilmaisen Internetin käyttö mahdollistaa yhteyksien ylläpidon ja opiskelun hotellihuoneessa. Varmistamme myös turvallisen hotellioleskelun vieraillemme monien siivous- ja hygieniatoimenpiteidemme avulla hotellissa ja ravintoloissa. On hienoa, että pystymme tällä tavoin auttamaan opiskelijoita eteenpäin tavoitteissaan”, iloitsee Sarkia.

Opiskelijamajoitusta tarjoavat hotellit Suomessa:

  • Scandic Pasila, Helsinki
  • Scandic Julia, Turku
  • Scandic Tampere City
  • Scandic Kuopio
  • Scandic Oulu City
  • Scandic Rovaniemi City
  • Scandic Jyväskylä Station
  • Scandic Vaasa
  • Scandic Patria, Lappeenranta

 Lisää opiskelijamajoituksesta

Viimeksi muutettu perjantai, 28 elokuu 2020 02:17
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia