Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
tiistai, 17 joulukuu 2019 20:31

Kansainvälisesti merkittävä uusi hotelli Helsingin ydinkeskustaan

Kirjoittanut Primehotels
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Helsingin Kaivopihalle avattava uusi Grand Hansa Hotel on ensimmäinen korkeatasoisen The Unbound Collection by Hyatt -ketjuun kuuluva hotelli Pohjoismaissa. Helsingin Kaivopihalle avattava uusi Grand Hansa Hotel on ensimmäinen korkeatasoisen The Unbound Collection by Hyatt -ketjuun kuuluva hotelli Pohjoismaissa. Primehotels


Pohjoismaiden ensimmäinen Hyatt-ketjun luksushotelli Grand Hansa rakentuu Helsinkiin. Primehotels Oy avaa maailmanluokan tason Hyatt-ketjun ensimmäisen pohjoismaisen kohteen, Grand Hansa Hotellin. Hotellihankkeen myötä Helsingin ydinkeskustaan rakentuu modernin hienostunut luksushotelli historiallisesti merkittävään kiinteistökokonaisuuteen.


”Grand Hansa on mielenkiintoinen hotellihanke ja olemme iloisia päästessämme toteuttamaan sitä yhteistyössä Ylvan ja Hyattin kanssa. Tämän yhteistyön tuloksena luomme Helsingin keskustaan ​​ainutlaatuisen, modernin luksushotellin, joka on loistava lisä Primehotelsin kasvustrategiaan”, toteaa Primehotels Oy:n toimitusjohtaja Tomi Peitsalo.

Primehotels Oy on solminut sopimuksen uudesta merkittävästä hotellihankkeesta kansainvälisen Hyatt Hotels Corporationin ja kiinteistöomaisuutta hoitavan ja kehittävän Ylvan kanssa. Primehotels Oy tulee operoimaan Suomen ensimmäistä The Unbound Collection by Hyatt -luksushotellia. Helsingin Kaivopihalle avattava uusi Grand Hansa Hotel on ensimmäinen korkeatasoisen The Unbound Collection by Hyatt -ketjuun kuuluva hotelli Pohjoismaissa.


Grand Hansa Hotel avautuu 2022

Helsingin hotellitarjonta saa kansainvälisesti katsottuna merkittävän lisän, kun Primehotels Oy:n Grand Hansa Hotel avaa ovensa Kaivopihalla vuonna 2022. The Unbound Collection by Hyatt uniikkien hotellien ketjuun liittyvä uusi hotelli tulee tarjoamaan luksuskategoriaan lukeutuvia palveluita ja elämyksiä. Hotelliin valmistuu muun muassa 224 huonetta, laaja ravintolatarjonta sekä merkittävät juhla- ja kokoustilat.

”Me haluamme olla kehittämässä Helsinkiä mahdollisimman laaja-alaisesti ja vastuullisesti. Haimme oikeaa yhteistyökumppania Kaivopihan hotellille huolellisesti. Primehotels ja Hyatt vastaavat toiveitamme niin laadussa kuin vastuullisuudessa", iloitsee Ylvan toimitusjohtaja Antti Kerppola.

”Olemme innoissamme mahdollisuudesta laajentaa toimintaamme myös Pohjoismaihin. Helsingin kiinnostavuus kansainvälisten matkailijoiden keskuudessa on ollut viime vuosina merkittävää. Kohteen ainutlaatuisuuden ja rikkaan historian vuoksi Grand Hansa Hotel oli luonnollinen valinta täydentämään The Unbound Collection by Hyatt -ketjua laajentuessamme Euroopan luksusmarkkinoilla”, kertoo Hyattin Euroopan toimintojen kehityksestä vastaava johtaja Guido Fredrich.

  

Grand Hansa Hotel - uusi luku Helsingin kaupunkihistoriassa

Valmistuessaan Grand Hansa Hotel yhdistää kaksi merkittävää rakennusta, Uuden ylioppilastalon ja Seurahuoneen talonakin tunnetun Kalevan talon. Rakennukset muodostavat ydinkeskustaan kulttuurihistoriallisesti erittäin tärkeän kokonaisuuden, jonka arkkitehtuuri kuvastaa omalta osaltaan Suomen kasvutarinaa ja edustaa Helsingin kiinnostavaa menneisyyttä. 1833 avattu Seurahuone oli vanhin Helsingissä yhtäjaksoisesti toiminut hotelli.

Vuonna 1910 rakennetun Uuden Ylioppilastalon rakennuksessa toimi Hotelli Hansa vuosina 1924-1968 ja tätä ennen tiloissa on toiminut myös Ylioppilaskoti sekä Lähetyshotelli. Seurahuoneen talo puolestaan on yksi Helsingin parhaiten säilyneitä arvokiinteistöjä ja sen tiloissa on toiminut hotelli yhtäjaksoisesti jo vuodesta 1912 lähtien. Rakennuksissa toimineet hotellit ovat olleet osa Suomen historiaa läpi vuosikymmenten. Tätä historiaa Grand Hansa Hotel tulee jatkamaan vaalien historiallista perintöä modernilla hienostuneisuudella aivan Helsingin sydämessä.

Viimeksi muutettu lauantai, 10 lokakuu 2020 07:59
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Taksialalla on nyt töitä tarjolla: ”Alalle pääsy on kevyt mutta tuettu”
  Isoimmissa kaupungeissa sekä pääkaupunkiseudulla tarvitaan lisää työvoimaa taksialalle. Koronan myötä ylikapasiteetti on purkautunut, ja arjen muututtua kohti normaalia ala kärsii jo työvoimapulasta. Esimerkiksi taksiyhtiö Menevä on aloittanut uusien kuskien rekrytoimisen. Taksilain uudistuttua 2018 alalle tuli paljon uusia autoilijoita, ja kaupungeissa oli kysyntään nähden runsaasti tarjontaa. Osa uusista tulokkaista poistui kuitenkin…
  Matkustajaliikenne
 • VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn
  VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn Junamatkustamisessa on havaittavissa piristymistä ja käynnissä on yksi kotimaanmatkailun vilkkaimmista kausista. VR on palauttanut kevään ja alkukesän aikana yli sata alkuvuonna vähennettyä päiväjunavuoroa liikenteeseen jokaiselle kesäviikolle. Nyt VR tuo yöjunaliikenteeseen kokonaan uusia vuoroja. Yhteensä 22 yöjunavuoroa lisätään yhteysväleille Helsinki–Rovaniemi ja Helsinki–Kolari loppukesän ja syksyn viikonloppuihin.
  Matkustajaliikenne
 • Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen
  Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen Korona-aika on koetellut rankalla kädellä linja-autoyrittäjiä – matkustajamäärät ovat laskeneet ja tartuntaketjuja on päässyt muodostumaan tiukoista rajoituksista ja korkeasta hygieniatasosta huolimatta. Perinteinen linja-autoyhtiö Matka-Kosonen joutui hankalaan tilanteeseen alkuvuonna 2021, kun aivasteleva matkustaja laittoi liikkeelle tartuntaketjun, joka asetti myös ison osan henkilökunnasta karanteeniin.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia