Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
tiistai, 03 marraskuu 2020 20:52

Hotel Sveitsi jälleen Suomen paras lomakohde

Kirjoittanut Primehotels
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Uudistuksia kokenut Hotel Sveitsi on merkittävässä roolissa osana vahvaa kasvustrategiaamme alati kehittyvässä markkinatilanteessa”, Primehotelsin toimitusjohtaja Tomi Peitsalo kertoo. Uudistuksia kokenut Hotel Sveitsi on merkittävässä roolissa osana vahvaa kasvustrategiaamme alati kehittyvässä markkinatilanteessa”, Primehotelsin toimitusjohtaja Tomi Peitsalo kertoo. Primehotels

Hotel Sveitsi on jälleen valittu Suomen parhaaksi lomakohteeksi World Travel Awards -kilpailun Finland´s Leading Resort -sarjassa. Hyvinkään Hotel Sveitsi on moderni elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille luonnonystäville, liikkujille ja ainutlaatuisia elämyksiä etsiville kokous- ja tapahtumajärjestäjille. Hotel Sveitsi palkittiin parhaana lomakohteena myös vuonna 2019.

World Travel Awards -kilpailulla on pitkä historia, ja palkinnot ovatkin nousseet merkittävään rooliin arvioitaessa matkailualan suunnannäyttäjiä ja kehitystä maailmanlaajuisesti. Jo 27. kertaa jaettavat World Travel Awards -tunnustukset julkistetaan tänä vuonna poikkeuksellisesti digitaalisesti 2.11.2020, perinteisesti vuosittain järjestettävän gaalan sijaan.

”Saamamme tunnustus kuuluu koko Sveitsin elämyskeskuksen väelle ja olen todella ylpeä meistä kaikista. World Travel Awards -palkinnon arvoa nostaa ennen kaikkea se, että asiakkaat päättävät tunnustuksen saajan antamalla äänensä, matkailualan ammattiraadin sijaan. Se, että koko matkailualaa koettelevasta COVID-19 haasteesta huolimatta tuhannet matkailijat ovat antaneet äänensä Hotel Sveitsille ja samalla koko Sveitsin elämyskeskukselle osoittaa, että olemme kehityspolussamme ottaneet edelleen askeleita oikeaan suuntaan”, hotellinjohtaja Vesa Kokkonen riemuitsee.

”Koko elämyskeskuksen tunnuslauseena toimiva ”Yhdessä olemme enemmän” kuvastaa hyvin laajaa palvelu- ja elämysvalikoimaa, jonka voimme asiakkaillemme tarjota. Olitpa vapaa-ajan tai työsi vuoksi matkustava, meiltä löytyy kokemista ja tekemistä varmasti kaikille”, Kokkonen jatkaa.

Hotellin kanssa saman katon alta löytyy kokonainen viihdekeskus, joka tarjoaa hauskaa tekemistä kaiken ikäisille ympäri vuoden. Sveitsissä voit käydä elokuvateatterissa, sisäaktiviteettipuistossa, kuntosalilla, kauneushoitolassa, pakopelihuoneissa ja yhdyskäytävää pitkin pääsee helposti myös vierailemaan Hyvinkään uimalassa. Hotel Sveitsissä heti ulos ovesta astuessaan pääsee tutustumaan hotellia ympäröivään luonnonpuistoon ja sen monipuolisiin ulkoilureitteihin rauhallisesti lenkkeillen tai fatbike-pyörillä maastopyöräillen. Hurjapäisimmät kiipeilevät seikkailupuiston köysiradoilla ja nauttivat vauhdin huumasta jääkautisen suppakuopan yli rakennetulla vaijeriliukuradalla.

Lomakeskuksen ravintolamaailma uudistui keväällä 2020 Karhunpesä Restaurant & Barin avatessa ovensa. Karhunpesä on rennon viihtyisä ja tunnelmallinen seurusteluravintola, jossa nautitaan ja viihdytään hyvän ruoan ja juoman parissa. Karhunpesän runsaalta ruokalistalta löytyy jokaiselle suunmukaista murkinaa, isoon ja pieneen nälkään, makeita paloja unohtamatta. Tämän lisäksi Sveitsin tilausravintola, hotellin lobby bar ja kesäterassi Piha palvelevat matkailukeskuksessa vierailevia ja tilaisuuksien järjestäjiä.

Hotel Sveitsi mahdollistaa myös kaikki elämäsi tilaisuudet. Hotelli tarjoaa tunnelmallisen kokonaisuuden henkilökohtaisiin juhlahetkiin, häistä ja perhejuhlista saunailtoihin sekä viikonlopun romanttisiin irtiottoihin. Lisäksi Hotel Sveitsissä on loistavat puitteet yritystilaisuuksien järjestämiseen. Kesällä 2020 valmistuneet uudet luovat Seasons-tapahtumatilat mahdollistavat innovatiiviset strategiapäivät, erilaiset tiimipäivät, kokoukset ja tilaisuudet elämyksellisesti, aktiviteettien ja hauskan energian kera. Hotel Sveitsi toimii loistavasti myös tyylikkäissä gaala- ja konferenssitilaisuuksissa jopa 500 henkilön tapahtumiin saakka, kuten vuosittainen punaisen maton Red Carpet -gaala on osoittanut.

”Hotel Sveitsi on osa Primehotels Oy:tä ja tärkeä osa koko yrityksen kehitystä ja kasvua. Primehotelsilla on viisi uniikkia hotelliyksikköä ympäri Suomen ja useita uusia kehityskohteita, joista seuraavat uudet hotellit avaavat ovensa Helsingissä vuoden 2021 aikana.  Uudistuksia kokenut Hotel Sveitsi on merkittävässä roolissa osana vahvaa kasvustrategiaamme alati kehittyvässä markkinatilanteessa”, Primehotelsin toimitusjohtaja Tomi Peitsalo kertoo.

”Voin olla aidosti ylpeä koko Sveitsin tiimistä, jossa tahtotilamme mukaisesti aitous, yksilöllisyys ja ammattitaito ovat jokaisen asiakaskohtaamisemme kulmakiviä ja saamamme tunnustukset ovat osoitus koko henkilöstön onnistumisesta ja strategisten valintojemme painottaminen asiakas- ja henkilöstökokemukseen ovat olleet oikeita”, Peitsalo iloitsee.

Viimeksi muutettu tiistai, 03 marraskuu 2020 21:01
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

 • Taksialalla on nyt töitä tarjolla: ”Alalle pääsy on kevyt mutta tuettu”
  Isoimmissa kaupungeissa sekä pääkaupunkiseudulla tarvitaan lisää työvoimaa taksialalle. Koronan myötä ylikapasiteetti on purkautunut, ja arjen muututtua kohti normaalia ala kärsii jo työvoimapulasta. Esimerkiksi taksiyhtiö Menevä on aloittanut uusien kuskien rekrytoimisen. Taksilain uudistuttua 2018 alalle tuli paljon uusia autoilijoita, ja kaupungeissa oli kysyntään nähden runsaasti tarjontaa. Osa uusista tulokkaista poistui kuitenkin…
  Matkustajaliikenne
 • VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn
  VR panostaa Lapin yöjunaliikenteeseen – lisää 22 vuoroa loppukesään ja syksyyn Junamatkustamisessa on havaittavissa piristymistä ja käynnissä on yksi kotimaanmatkailun vilkkaimmista kausista. VR on palauttanut kevään ja alkukesän aikana yli sata alkuvuonna vähennettyä päiväjunavuoroa liikenteeseen jokaiselle kesäviikolle. Nyt VR tuo yöjunaliikenteeseen kokonaan uusia vuoroja. Yhteensä 22 yöjunavuoroa lisätään yhteysväleille Helsinki–Rovaniemi ja Helsinki–Kolari loppukesän ja syksyn viikonloppuihin.
  Matkustajaliikenne
 • Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen
  Matka-Kosonen luottaa Valeo UV Purifier -ilmanpuhdistimeen Korona-aika on koetellut rankalla kädellä linja-autoyrittäjiä – matkustajamäärät ovat laskeneet ja tartuntaketjuja on päässyt muodostumaan tiukoista rajoituksista ja korkeasta hygieniatasosta huolimatta. Perinteinen linja-autoyhtiö Matka-Kosonen joutui hankalaan tilanteeseen alkuvuonna 2021, kun aivasteleva matkustaja laittoi liikkeelle tartuntaketjun, joka asetti myös ison osan henkilökunnasta karanteeniin.
  Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia