Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
keskiviikko, 10 maaliskuu 2021 08:30

Chat-asiakaspalvelua tarjoavan Hotelwayn sijoituskierroksella kuusi uutta sijoittajaa

Kirjoittanut Hotelway
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Yhä useammat hotellit ovat huomanneet, matkailu- ja majoitusalalle kehitettämämme chatbot pystyy tukemaan hotellin henkilökuntaa, jotka voivat keskittyä palvelutehtäviin”, kiteyttää Hannu Vahokoski, Hotelwayn toimitusjohtaja etätyöpisteeltään. Yhä useammat hotellit ovat huomanneet, matkailu- ja majoitusalalle kehitettämämme chatbot pystyy tukemaan hotellin henkilökuntaa, jotka voivat keskittyä palvelutehtäviin”, kiteyttää Hannu Vahokoski, Hotelwayn toimitusjohtaja etätyöpisteeltään. kuva: Hotelway

Hotelwayn sijoituskierros on päättynyt ja mukaan on tullut kuusi uutta sijoittajaa. Sijoituksilla Hotelway aikoo kasvaa ulkomailla ja kehittää teknologiaansa. Elias Aalto, yksi Woltin perustajista ja Hannu Vahokoski, Hotelwayn toimitusjohtaja kommentoivat sijoituskierrosta näin:

“Matkailuala on samassa tilanteessa kuin ravintola-alakin. Koronakriisi on iskenyt lujaa ja uusia ratkaisuja sekä työkaluja tarvitaan, jotta hotellit voivat saada lisää myyntiä ja löytää uusia tapoja hankkia asiakkaita. Näen, että Hotelway alan pioneerina pystyy edesauttamaan muutosta ja potentiaali kasvulle onkin valtava”, sanoo Elias Aalto, yksi Woltin perustajista ja uusi Hotelwayn sijoittaja.

”Järjestimme rahoituskierroksen, jotta pystymme jatkamaan kansainvälistä kasvuamme ja jatkokehittämään tuotettamme ja palveluitamme. Koronakriisistä huolimatta Hotelway on kasvanut 80% viimeisen puolen vuoden aikana. Yhä useammat hotellit ovat huomanneet, että meidän nimenomaan matkailu- ja majoitusalalle kehitettämämme chatbot pystyy tukemaan hotellin henkilökuntaa – ihmisiä – jotta he voivat puolestaan keskittyä monimutkaisempiin palvelutehtäviin”, kiteyttää Hannu Vahokoski, Hotelwayn toimitusjohtaja.

Turusta käsin toimiva Hotelway ilmoittaa, että sijoituskierros on nyt päättynyt. Kasvua tukeakseen Hotelway aikoo myös hakea Business Finlandilta T&K-lainaa ja kehittää teknologiaansa. Yritys aikoo kasvaa ulkomailla, esimerkiksi Italiassa, Espanjassa ja Ruotsissa, ja tarvitsee lisää elementtejä ja ominaisuuksia palveluunsa voidakseen palvella asiakkaitaan eri alueilla ja eri tavoin.

Hotelway valittiin Euroopan lupaavimmaksi majoitusalan kasvuyritykseksi 2019. Yrityksen missiona on tehdä asiakaskommunikoinnista hotelleille kannattavaa. Avain menestykseen on nimenomaan toimialakohtainen sisältö: koska Hotelwaylla on kokemusta kymmenistä tuhansista keskusteluista, toimivat chatbotit oikein jo ensimmäisistä viikoista alkaen.

Tämän sijoituskierroksen sijoittajia ovat Leap Investors Oy (Matias Mäenpää ja Anssi Kiviranta), Juni Holding Oy (Juha Saarinen), Lifeyri Oy (Pasi Penkkala), Avainco Oy (Paul Westerlund), DX Invest Oy (Tero Nummenpää), M.P. Korolainen Oy (Tuukka Korolainen), Novate AB (Sirkku Erlandsson), Jyri Kuusela ja Elias Aalto.

Viimeksi muutettu torstai, 25 maaliskuu 2021 15:09
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia