Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
keskiviikko, 19 joulukuu 2018 22:29

Norwegian lanseeraa suorat lennot Helsingistä Pisaan ja Tivatiin

Kirjoittanut Norwegian
Arvostele tätä artikkelia
(0 ääntä)
Norwegianin Boeing 737 MAX 8. Norwegianin Boeing 737 MAX 8. Kuva: David Peacock

Norwegian jatkaa panostuksiaan Suomeen uusilla reiteillä. Norwegian lanseeraa kaksi uutta suoraa reittiä Helsinki-Vantaan lentoasemalta: Pisa Italiassa ja Tivat Montenegrossa.

Norwegian aloittaa huhtikuussa 2019 lentää suorilla lennoilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta Pisaan ja Tivatiin. Uusien reittien myötä Norwegian tarjoaa lähes 40 kansainvälistä suoraan reittiä ja neljä kotimaan reittiä Helsinki-Vantaalta.

Norwegian on kasvattanut voimakkaasti kapasiteettiaan Helsinki-Vantaalla sekä lisäämällä lähtöjä olemassa olevilla reiteillä että avaamalla uusia reittejä. Tähän mennessä tänä vuonna Norwegian on avannut uudet reitit Helsingistä Krakovaan, Agadiriin, Tel Aviviin ja Gdanskiin.

– Suomalaiset matkustajat ovat erittäin kiinnostuneita matkustamaan Norwegianilla. Olemme iloisia, että he arvostavat joustavia ja edullisia lippujamme. Siksi meille onkin suuri ilo lanseerata jälleen kaksi uutta reittiä. Uusien Pisan ja Tivatin reittien myötä Suomesta lähtevillä matkustajilla on entistäkin suurempi valikoima. Toivotamme matkustajat tervetulleiksi lennoillemme uusilla, mukavilla ja polttoainetehokkailla lentokoneillamme, sanoo Norwegianin EVP Commercial Thomas Ramdahl.

Tivat on kaunis kaupunki Kotorinlahden rannalla eteläisessä Montenegrossa. Tivat tarjoaa miellyttävän Välimeren ilmaston, monia hienoja rantoja, joissa on kristallinkirkas turkoosi vesi sekä kaunista arkkitehtuuria.

Pisa on yliopistokaupunki Toscanassa Länsi-Italiassa. Kaupunki tunnetaan parhaiten kaltevasta tornistaan, mutta se tarjoaa myös muita nähtävyyksiä kuten katedraalin, Camposanton keskiaikaisen hautausmaan ja kastekappelin. Pisa on myös hyvä kohde, jos haluaa tutustua Toscanaan ja sen muihin kauniisiin kaupunkeihin kuten Firenzeen, Siennaan ja Luccaan.

Uudet reitit Pisaan ja Tivatiin
Helsinki-Vantaa (HEL) – Pisa (PSA) liikennöidään kerran viikossa lauantaisin 6. huhtikuuta 2019 alkaen.

Helsinki-Vantaa (HEL) – Tivat (TIV) liikennöidään kerran viikossa tiistaisin 16. huhtikuuta 2019 alkaen.

Liput ovat nyt myynnissä osoitteessa: www.norwegian.com.

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Työvoima

Liikenneuutisia

  • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
    Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
    Matkustajaliikenne
  • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
    Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
    Matkustajaliikenne
  • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
    Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
    Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia