Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
perjantai, 12 huhtikuu 2019 11:48

Suomalainen Hotelway valittiin Euroopan lupaavimmaksi hotellialan startupiksi

Kirjoittanut Hotelway
Arvostele tätä artikkelia
(1 ääni)

 

HITEC on vuotuinen hotellialan teknologiatapahtuma, joka järjestettiin 9.-11.4.2019 Mallorcalla. Tapahtumaan kokoontuu toista tuhatta eurooppalaista matkailualan vaikuttajaa ja hotellin johtohenkilöä. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös kilpailu Entrepreneur20X (e20X), jonka tarkoituksena on esitellä majoitusalan lupaavampia ja innovatiivisimpia startupeja.

Tänä vuonna voittajaksi valittiin Hotelway, jonka pääkonttori on Turussa.   

Hotelway toimittaa hotelleille asiakaskommunikointipalveluita. Yrityksen päätuotteena on tarjota hotelleille asiakas-chat, johon vastaavat sekä tekoälypohjainen botti, että Hotelwayn asiakaspalveluhenkilöt.

”Hotelleilla ei yleensä ole aikaa vastata asiakkailleen riittävän nopeasti. Me teemme sen heidän puolestaan”, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Hannu Vahokoski. ”Lisäksi kaikki palveluhenkilömme ovat hotellialan ammattilaisia. Tämä on erityisen tärkeää branditietoisella hotellisektorilla”, Vahokoski lisää. Yritys tarjoaa chatin hotelleille myös muita palveluita, kuten mobiilin huonepalvelutilauksen mahdollistavan teknologia-alustan.

 ”Hotelway valikoitui voittajaksi, koska se ratkaisee luovalla tavalla aidon ongelman, joka löytyy lähes jokaisesta hotellista. Lisäksi he keskittyvät asiaan, joka on tärkeintä hotelleille, ihmisiin. Tähän yhdistetään myös teknologia, joka mahdollistaa palvelun skaalautumisen koko Eurooppaan”, sanoi Nick Price, yksi kilpailun tuomareista. Pricella on pitkä kokemus majoitusalalta ja hän on toiminut mm. Mandarin Oriental hotelliketjun globaalina tietohallintojohtajana.

 

Lisätietoa

Viimeksi muutettu perjantai, 12 huhtikuu 2019 12:09
Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentteja

Majoitusuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Työvoima

Liikenneuutisia

  • Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023
    Tuettujen maakuntalentojen matkustajamäärät ovat olleet kasvussa vuonna 2023 Valtion tukemien maakuntalentojen tavoitteena on ollut markkinaehtoiseen reittilentoliikenteeseen paluu koronan romahdutettua kysynnän. Palautuminen on ollut melko hidasta, ja hallitus on päättänyt tukea lentoja maaliskuuhun 2026 asti. Matkustajamäärissä on tapahtunut viimeisen puolen vuoden aikana merkittävää kasvua, selviää Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin tilastoista. Vuonna 2023 valtion keskimääräinen tuki matkustajaa kohden on ollut…
    Matkustajaliikenne
  • Viiden maakuntakentän lentoliikenteen kilpailutus on käynnistynyt
    Liikenne- ja viestintävirasto Traficom on käynnistänyt tarjouskilpailun aikataulun mukaisen reittilentoliikenteen hankkimiseksi viiteen maakuntakeskukseen. Tuetut reitit ovat Helsingin ja Joensuun, Helsingin ja Jyväskylän, Helsingin ja Kajaanin, Helsingin ja Kokkola-Pietarsaaren sekä Helsingin ja Kemi-Tornion lentoasemien välillä. Lentoliikennettä hankitaan 29.4.2024–28.3.2026 väliseksi ajaksi.
    Matkustajaliikenne
  • Lentojen jatko Joensuuhun turvattu, Karjalan radan kunnostus etenee
    Pääministeri Orpon hallituksen ehdotus vuoden 2024 talousarvioksi julkaistiin eilen. Pohjois-Karjalan näkökulmasta budjettiehdotus sisältää kaksi saavutettavuutta parantavaa päätöstä.
    Matkustajaliikenne

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia