Matkailualan uutisia alan ammattilaisille
Menu
Matkailualan uutisia

Suomen johtava hotelliyritys Scandic Hotels Oy on allekirjoittanut sopimuksen Scandic Lahti -hotellin liiketoiminnan myynnistä GreenStar Hotels Oy:lle 24.4.2019.  

 

HITEC on vuotuinen hotellialan teknologiatapahtuma, joka järjestettiin 9.-11.4.2019 Mallorcalla. Tapahtumaan kokoontuu toista tuhatta eurooppalaista matkailualan vaikuttajaa ja hotellin johtohenkilöä. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös kilpailu Entrepreneur20X (e20X), jonka tarkoituksena on esitellä majoitusalan lupaavampia ja innovatiivisimpia startupeja.

Tänä vuonna voittajaksi valittiin Hotelway, jonka pääkonttori on Turussa.   

Miten matkailualan isot globaalit toimijat vievät sähköistä kaupankäyntiä eteenpäin? Millä keinoilla uudet pienemmät toimijat pyrkivät muuttamaan markkinaa? Miten muutokset näkyvät Helsingin matkailussa? Tuorein tieto matkailumyynnin digikehityksestä on keskiössä Helsingin alueen matkailutoimijoiden seminaarissa torstaina 11. huhtikuuta.

keskiviikko, 10 huhtikuu 2019 09:58

Amarillo haastaa ruokien kotiinkuljetuspalvelut

Kirjoittanut

Suomen tunnetuimpiin ravintolaketjuihin kuuluva Amarillo alkaa kuljettaa asiakkaat ravintolaan sen sijaan, että se kuljettaisi ruoan asiakkaiden luokse. Noutajaksi nimetty kuljetuspalvelu toimii kevään aikana viidellätoista Amarillo-paikkakunnalla, Jyväskylän Amarilloon kotoakuljetuspalvelu Noutaja saadaan toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna pe 3.−la 4.5.2019.

Sivu 1 / 32

Hotelliuutisia

Matkailutrendejä

Ravintolauutisia

Kokousalan uutisia

Liikenneuutisia

Tapahtumauutisia

Aktiviteettiuutisia